Torsdag, 9. februar 2012 - af af Mie Gravesen og Louise Møller

Mille Dinesen levede i angst i mange år

Mille Dinesen

Mille Dinesen

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Skuespillerinden Mille Dinesen levede i flere år i angst, efter hun fik stillet diagnosen multipel sklerose

37-årig Mille Dinesen er blevet kendt for sin rolle som den sjove og skæve Nynne i filmen af samme navn.

Nu er hun aktuel i TV 2's nye dramaserie "Rita", hvor personligheden er lige så stor, men rollen en langt anden. Mille spiller den storrygende folkeskolelærer og alenemor til tre, Rita, som er elsket og frygtet af elever og kollegaer.

Privat har den kønne skuespillerinde oplevet nogle hårde og alvorlige år, efter hun som kun 27-årig fik stillet den frygtelige diagnose multipel sklerose. Meddelelsen kom samtidig med, at Mille gik på skuespillerskolen.

- Jeg var inde i en ret stresset periode på skolen. Og fordi jeg er den, jeg er, kørte jeg bare derudad, da jeg pludselig fik føleforstyrrelser i fødderne, har Mille tidligere fortalt til B.T. og tilføjer:

- Jeg havde kræfter og kunne sagtens gå, bare ikke rigtig mærke mine fødder. Jeg blev undersøgt, og de var lidt i tvivl, om det bare var stress eller rygmarvsbetændelse. Eller sklerose. Og jeg fik så stillet diagnosen multipel sklerose.

I dag, 10 år senere, er symptomerne gået væk, og Mille er blevet i tvivl, om diagnosen overhovedet var korrekt.

- Jeg afviser ikke, at den har været der. Men nu er den brændt ud. Og hvor ville jeg gerne være sluppet for al den bekymring og angst. Og samtidig har jeg det også sådan, at det har også givet mig virkelig meget, supplerer Mille Dinesen afklaret.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden