Søndag, 2. marts 2014 - af af John Lautrup

Mille Dinesen: Prøver lykken i Hollywood

Foto: Hanne Juul
Den danske skuespiller har i fire uger opholdt sig i Los Angeles, hvor hun har haft et væld af møder med filmagenter i et forsøg på at få foden indenfor i Hollywood.

Mille Dinesen, kendt som skrap skolelærer i TV-serien ”Rita”, er ikke en del af den danske Oscar-delegation, men hun dukkede alligevel op som gæst ved receptionen for danskerne i aftes.

Hun er nemlig i Hollywood for at forfølge en drøm om at prøve sit fag af i byens filmindustri. I hele fire uger har hun opholdt sig i Los Angeles, og møderækken med Hollywood-agenter og managementfirmaer fortsætter langt ind i næste uge.

- Jeg er ikke blevet skræmt endnu. De mennesker, jeg har mødt, har ikke været sådan nogle klicheer om brovtende Hollywood-agenter med dollartegn i øjnene. Tværtimod. De har været helt nede på jorden. Afslappede. Det kan jeg godt lide, siger Mille Dinesen, som på turen har følgeskab af ”Rita”s manuskriptforfatter, Christian Torpe. Han forsøger at sælge sine ideer til nogle af de samme folk.

- Der er langt fra taget beslutning om noget som helst endnu. Men jeg har en god fornemmelse. Nu skal jeg hjem og evaluere på det hele, men jeg har nydt at have de møder, siger Mille Dinesen og forklarer sin ambition om at prøve lykken i Hollywood.

- Det er vel noget med at udfordre mig selv. Det vil jeg jo hele tiden, siger  hun.

Hun har forelsket sig i Los Angeles-bydelen, Venice, der ligger helt ud til Stillehavet. Her blandt nutidige hippier og bohemetyper kunne hun godt finde på at slå sig ned, hvis det bliver til noget med filmdrømmen.

- Jeg havde ikke været i Los Angeles i 22 år, så en del af den her rejse gik også ud på at finde ud af, om jeg overhovedet kunne lide at være her, smiler hun.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden