Fredag, 20. november 2009 - af af Louise Møller

Mille Hoffmeyer Lehfeldt ville ikke være skuespiller

Mille Hoffmeyer Lehfeldt

Mille Hoffmeyer Lehfeldt og hendes mand

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
En drøm om at blive balletdanser endte alligevel med et liv som skuespiller for talentfulde Mille Hoffmeyer Lehfeldt

Med Mille Hoffemeyer Lehfeldts efternavnet ringer der straks en klokke. Som datter af Kirsten Lehfeldt og Stig Hoffmeyer vil der altid være noget genkendeligt over Mille. Men den unge skuespiller har vist, at hun både kan og vil være mere end blot sine forældre.

Som barn var det slet ikke roller og replikker der trak i Mille. Hun drømte om at blive ballet danser. Det fortæller hun til Femina. Et afslag fra Det Kongelige Teaters Balletskole satte blandt andet en stopper for den drøm, og Mille viste seriøs interesse for skuespillet.

I Lærkevej spiller 29-årig Mille med i sin første TV-serie. Noget den unge skuespiller synes er sjovt.

- Først og fremmest er det meget anderledes at lave TV end film og teater. Dernæst er det nyt for mig at være med i en komedie. Og så har det været specielt at arbejde så længe og intenst med den figur, jeg spiller, siger Mille, der er kommet til at holde meget af sin figur, frisøren Monica.

Men drømmen om at blive folkeligt kendt, trækker ikke i den unge skuespiller. Det skænker hun ikke en tanke. Tværtimod ser hun det som en udfordring at være udadvendt, hvis man også er et privat menneske.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden