8. jan. 2018
Af Majken Munk

Mille Lehfeldt og satiregruppen PLATT-FORM er årets Bodil-værter

Jakob Fauerby, MIlle Lehfeldt, Laus Høybye
Jakob Fauerby, MIlle Lehfeldt, Laus Høybye
Foto: Krestine Havemann
Ved årets Bodilprisen den 17. marts er det for andet år i træk satiretrioen PLATT-FORM med Mille Lehfeldt i spidsen, der skal guide gæsterne igennem prisuddelingen.

Den 38-årige skuespiller Mille Lehfeldt, særligt kendt for sine skuespillerforældre, men også for rollen i DR-serien ”Lykke”, skal igen i år styre slagets gang, når Bodilprisen løber af stablen den 17. marts i år.

Sammen med kollegerne i satiregruppen PLATT-FORM Laus Høybye og Jakob Fauerby sørger hun for at publikum er underholdet på bedste vis til den fornemme prisuddeling.

Kærlighed til film

Bodilprisen er Danmarks ældste filmpris, og med det følger et ansvar også for at skabe et godt show til uddelingen.

Det ansvar har Mille Lehfeldt og satiregruppen påtaget sig, og de ser frem til at lave et sow, hvor omdrejningspunktet er kærlighed til film.

- Vi vil gøre vores yderste for at lave et show, hvor kærligheden til filmkunsten og de mennesker der skaber den, vil drive ned af væggene. Vi kan nok ikke lade være med at dele nogle små frække svirp ud, men først og fremmest vil vi forsøge at skabe en hyldestfest, fortæller PLATT-FORM i en pressemeddelelse fra Bodilprisen.

Afsløring af nominerede

Årets værter ved Bodilprisen er ikke den eneste afsløring fra prisuddelingens side i denne uge.

Torsdag den 11. januar er det også muligt at se, hvilke talenter og fantastiske film, der i år er nomineret ved det fornemme awards-show.

Og den 17. marts er det altså muligt at se, hvem der løber af med sejren og dermed også de flotte Bodilstatuetter, når PLATT-FORM blænder op for et humoristisk show på Folketeatret.

Læs mere om: