Søndag, 6. marts 2016 — af af Ulrik Ulriksen

Mille Lehfeldt ramt af skønt Bodil-chok

Mille Lehfeldt.
Mille Lehfeldt.
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Det blev en fantastisk aften for skuespilleren Mille Lehfeldt, der for sin hovedrollepræstation i filmen "Lang historie kort" vandt en Bodil.
Bodil-prisen for bedste kvindelige hovedrolle gik til gravide Mille Lehfeldt, der en smule paf gik på scenen på Bremen Teater. - Jeg er i chok, sagde gravide Mille Lehfeldt, da hun var på scenen på Bremen Teater i København, hvor prisfesten blev afviklet. Lehfeldt var en populær vinder af Bodilprisen for bedste kvindelige hovedrolle i "Lang historie kort".

Trines store aften

Også Trine Pallesen var en meget populær vinder. Hun fik en Bodil for bedste kvindelige birolle i "Nøgle Hus Spejl". Bodil for bedste mandlige hovedrolle fik Roland Møller for "Under sandet", mens bedste mandlige birolle-Bodil gik til tyske Louis Hofmann for samme film. Da "Under sandet" også høstede prisen for årets bedste film, var det med tre statuetter aftenens helt store vinderfilm. Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her! Efter prisuddelingen på scenen var vel overstået, gik alle vinderne om bag scenen til fotosession og hygge. Der var højt humør backstage, hvor alle krammede og kindkyssede til den store guldmedalje.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden