Tirsdag, 14. marts 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Molly Egelind er ikke i tvivl: Kommer med stort ønske til TV 2

Molly Egelind
Molly Egelind.
Foto: Søren Jul Lamberth
Natten til mandag var der endnu en gang lagt op til den helt store galla, da TV 2 på vanlig vis førte seerne igennem Oscar-natten.

Natten til søndag fandt den største prisuddeling for filmbranchen sted. De gyldne Oscar-statuetter skulle uddeles og traditionen tro, var TV 2 klar til at tage seerne igennem den lange natteforestilling.

Michèle Bellaiche og Abdel Aziz Mahmoud styrede løjerne som værtspar, mens gæsterne i studiet som vanligt bestod af kompetente mennesker, der på den ene eller anden måde har en forbindelse og viden om enten film- eller modebranchen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En af årets gæster var den danske skuespillerinde Molly Egelind. Og for hende var det en helt særlig fornøjelse at være med ombord i TV 2’s Oscar-dækning.

Instagram har hun lagt en serie af billeder op. På billederne ser vi en collage af ansigtsudtryk som Molly har haft gennem aftenen, og et billede af den bedårende kjole, hun havde på i aftenens anledning.

Til billedet skriver hun, at hun har fået mange søde beskeder, som betyder meget for hende. Hun skriver også, at hun er dybt taknemmelig for, at TV 2 gav hende muligheden for at nørde noget af det, hun brænder allermest for – nemlig filmkunst.

Og så kommer hun med en lille besked til TV 2. Hun ved nemlig allerede nu ved, at hun godt kan være med næste år, hvis de ønsker at gentage succesen

Foruden Molly Egelind var også kulturjournalist Sarah Iben Almbjerg og filminstruktør Ask Hasselbalch en del af det kompetente film-panel, mens trendforsker Julia Lahme, modeinfluencer Emili Sindlev og modeguru Uffe Buchard stod for at holde særligt øje med trends, kjoler og stil på den røde løber.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden