Tirsdag, 23. november 2010 - af af Liz Rørsig

Neel Rønholt mangler tid til børn og bryllup

Neel Rønholt

Neel Rønholt

Foto: Lars Laursen
Tiden må vise, hvornår jeg får tid til børn og bryllup, siger den 26-årige skuespiller-studerende Neel Rønholt.

Neel Rønholt, 26 år, forsøder Mikael Birkkjærs tilværelse med småkager i Borgen, hvor hun spiller én af hans studerende, Freja.

Neel leverer også en god portion sødme med sit smil og vindende væsen, da vi mødes på en café tæt ved bopælen på Christianshavn denne kolde gråvejrsmorgen.

Med friskhed i stemmen fortæller hun om Borgen, hvor hun foruden Birkkjær har scener sammen med Sidse Babett Knudsen.

Travl hverdag

- Jeg har spillet sammen med hende i "Efter brylluppet". Foruden at være sød og dygtig har Sidse et skønt humør og en dejlig humoristisk tilgang til tingene, fortæller Neel, der senere denne formiddag skal videre til Holmen til undervisning på Statens Teaterskole, som hun bliver færdig fra næste år. Hun har dog allerede opnået en hel del erfaring inden for sit fag og blev en kendt figur fra bl.a. Min søsters børn-filmene.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Neel er til hverdag på teaterskolen fra klokken ni til nitten. Hårdt ridset op når hun ikke så meget andet end at gå i skole, handle i Netto og gå hjem til sig selv.

En forstående kæreste

- De snart fire år på teaterskolen har været de fire hårdeste og sjoveste år i mit liv, smiler Neel.

Heldigvis har hun en forstående kæreste i Jens Sætter-Lassen, som hun går på hold med. De to har dannet par i to et halvt år og har også gået i gymnasiet sammen. Neel går desuden på hold med Kenneth M. Christensen, der spiller fitnessinstruktøren Benjamin i Borgen.

Bryllup og børn vil hun gerne have, "men hvornår må tiden vise", som hun siger.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden