Nicolas Bro sagde undskyld til Henning Jensen

Nicolas Bro.

Nicolas Bro.

Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Skuespiller Henning Jensen fik ikke en Robert for sin fremragende skuespilpræstation. Det var hans livs første nominering til en Robert, men det var Nicolas Bro, der løb med prisen for bedste mandlige birolle.

Henning Jensens drøm om efter 45 år i dansk film endelig at vinde en Robert, blev her til aften knust af kollegaen Nicolas Bro.

- Undskyld Henning ... det er jeg sgu lidt ked af. Ja, altså, man tror jo det er løgn, at du aldrig tidligere har været nomineret. Da jeg hørte det for nylig, troede jeg ikke på det, så det her ... ja, jeg er noget overrasket. Jeg var overrasket over at blive nomineret, og jeg er meget overrasket over, at det ikke blev Henning, der vandt, sagde Nicolas Bro, da han gik på scenen foran alle kollegerne og modtog sin fine Robertpris, der er hans anden.

Henning Jensen er ikke grædefærdig

- Jeg er ikke ked af det. Men jeg havde da været pisseglad for at få den, men sådan er det, siger Henning Jensen afklaret og smilende til BILLED-BLADET.
 
- Jeg var overrasket over overhovedet at blive nomineret, og jeg ville da gerne på mine gamle dage ha' haft en Robert med hjem, men jeg tror, det måske er fordi jeg er teaterskuespiller. Men jeg er bestemt ikke grædefærdig, smilede Henning Jensen. 

Nicolas Bro har i forvejen en Robert for sin rolle som Mogens Glistrup i filmen "Spies og Glistrup".

Årets TV-GULD: Hjælp os med at kåre Årets TV-favoritter!

Der bliver uddelt 30 Robertpriser ved aftenens fest, der er filmbranchens fineste.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden