30. maj. 2013
Af Casper Nielsen

Nicolas Winding Refn i spil som Bond-instruktør

https://imgix.billedbladet.dk/storage_1/media/169225178.jpg
Foto: AOP
Danske Nicolas Winding Refn er stadig i spil som instruktør på den næste Bond-film, selvom meget tyder på at Daniel Craig kræver Sam Mendes bragt tilbage.

Nicols Winding Refn er på den ønskeliste Bond-producenterne Barbara Broccoli og Michael G. Wilson i øjeblikket er ved at udforme over potentielle instruktører til den næste 007-film

Efter Sam Mendes gjorde “Skyfall” til den mest indbringende Bond-film nogensinde med over 1,1 millarder dollars på verdensplan og derefter sagde farvel og tak, har man indset, at en ny top-instruktør er påkrævet til “Bond 24″.

Og her bringes danskerens navn altså i spil, skriver Firstshowing.com

Sam Mendes har dog sagt, at han er villig til at komme tilbage, hvis ellers optagelserne til den 24ende Bond-film kan vente til næste år, når instruktøren er færdig med sin West End-opsætning af “Charlie og chokoladefabrikken”, som han længe har ønsket at fuldføre.

Daniel Craig har som Bond ikke blot licens til drab, men også bemyndigelse til at bestemme, hvilken instruktør, der bliver ansat.

Og han vil sikkert pege på Mendes – selvom de øvrige navne på listen skam også er sværvægtere, ikke mindst Christopher Nolan, Danny Boyle, Ang Lee, og Shane Black, der instruerede “Kiss Kiss Bang Bang” og “Iron Man 3″ og skrev manuskript til “Dødbringende våben”-filmene, “The Last Boy Scout” og “Last Action Hero” .

Skulle det dog vise sig, at Refn får muligheden for at lave en Bond-film, bliver det ikke første gang, at han arbejder med en kendt, britisk karakter.

I 2007 instruerede Refn således TV-filmen “Miss Marple: Nemesis”.

Læs mere om: