Fredag, 19. juli 2013 — af Casper Nielsen

Nicolas Winding Refns datter ser spøgelser

Nicolas Winding Refn
Nicolas Winding Refn
Foto: AOP
Nicolas Winding Refns yngste datter kan se ånder og spøgelser, og er årsagen til, at hendes fars ny film blev som den blev.

Instruktøren Nicolas Winding Refn tager i den grad sin familie med på råd, når han laver film. Specielt hans datter på to år har fået lov at blande sig i udformningen af farmands biografaktuelle 'Only God Forgives', en hårdkogt gangster-thriller, der foregår i Bangkok i Thailand,

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I Hollywood Reporter fortæller Nicolas Winding Refn, at filmen har nogle meget spirituelle sider, der især er inspireret af, at hans datter kan se spøgelser.

- Min yngste datter på to år har en gave. Hun kan se ånder og spøgelser. Under optagelserne til filmen i Bangkok boede vi en lejlighed, og hun kunne slet ikke falde i søvn. Og når hun endelig faldt i søvn, vågnede hun op et par timer senere og pegede mod et hjørne i værelset, mens hun bare skreg "Nej".

- Det skete fire eller fem gange på en nat, fortæller Nicolas Winding Refn.

- Når man har en datter med en sådan gave, accepterer man det. Jeg tilkaldte vores thailandske produktionsleder og forklarede ham om problemet. Og en halv time efter dukkede han op med en shaman, der rensede lejligheden for spøgelser.

- Hvis jeg i Los Angeles havde ringet til en receptionist og sagt, at jeg havde set spøgelse i mit værelse, var jeg nok blevet spærret inde, siger Refn, der imidlertid er blevet inspireret af sin datters specielle evner til gøre sin film mere spirituel.

- At jeg oplevede det her med min datter i Thailand og samtidigt så, at den spirituelle verden lever så tæt på den rigtige verden i Thailand, gav mig en helt klar følelse af, hvordan min film skulle laves, fortæller Nicolas Winding Refn, der tog 30 pct. af sit manus og smed det ud af vinduet.

Så fangede han mere præcis den stemning, han gerne ville have ud af det hårde miljø, som filmen foregår i.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden