2. dec. 2012
Af af Kasper Skov, Newdesk, Aller Media

Nikolaj Coster-Waldau: Alle verdens kvinder er ens

Nikolaj Coster-Waldau
Nikolaj Coster-Waldau
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Den internationale superstjerne Nikolaj Coster-Waldau møder mange kvinder, men i bund og grund er de alle sammen ens, mener han.

Som international superstjerne i den amerikanske successerie "Game of Thrones" er Nikolaj Coster-Waldau vant til at møde en masse mennesker med forskellige nationaliteter. Han mener dog ikke, man kan sige noget generelt om folk fra forskellige lande. Alle mennesker er i bund og grund meget ens, forklarer han.

- Jeg tror ikke, der er de store forskelle på mennesker. Heller ikke kvinder rundt omkring i verden. Jeg tror, lighederne vejer tungere. Man kan absolut ikke generalisere på nationaliteter. Mennesker er meget ens, siger Nikolaj Coster-Waldau til Alive.dk

Selv om han har enorm succes i Hollywood bor den danske skuespiller stadig i Danmark. Det giver en del rejser over Atlanten, og det påvirker familielivet, fortæller han.

- Jeg har en meget forstående kone, og børn, der også forstår, hvad det er. Men det er da en stor udfordring. Med det her job kan jeg aldrig være sikker på, hvor jeg skal være, og hvor længe jeg skal være der. Det er irriterende for min familie, siger Coster-Waldau.

Følger ikke med

Som en af tidens hotteste skuespillere er Nikolaj Coster-Waldau jævnligt at finde på diverse lister, når danske kvinder bliver bedt om at udvælge de lækreste mænd, og dem de helst vil være utro med. Det er langtfra noget, som den eftertragtede dansker selv lægger mærke til.

- Jeg burde tydeligvis følge noget mere med. Nej, det er jo bare pjat. Jeg tænker ikke over det, siger han.

Nikolaj Coster-Waldau har haft fart på karrieren siden 1994, hvor han fik sit gennembrud i Ole Bornedals "Nattevagten". Siden da har han blandt andet været på rollelisten i storfilmen "Black Hawk Down". Til næste år er han aktuel med filmen "Oblivion" - i øvrigt sammen med superstjerner som Tom Cruise og Morgan Freeman. Men det er ikke nok til at gøre den rolige dansker stresset.

- Jeg bliver ikke stresset. Min krop er heldigvis god til at reagere, hvis jeg har for travlt, siger Nikolaj Coster-Waldau.

Læs mere om: