3. okt. 2009
Af af Signe Ravn

Nikolaj Coster-Waldau kyssede med mandlig Hollywood-stjerne

Nikolaj Coster-Waldau
Nikolaj Coster-Waldau
Foto: James Thisted
Skuespilleren Nikolaj Coster-Waldau måtte glemme alt om sine egne seksuelle præferencer, da han skulle indspille en udenlandsk film.

Der er smukke kvinder i rigelige mængder i Hollywood, men dem måtte Nikolaj Coster-Waldau kigge langt efter, da han i sin tid fik sin første rolle i en udenlandsk film. Den danske stjerne måtte nemlig indspille en kærlighedsscene med sin mandlige kollega Clive Owen.

"Jeg snavede med Clive Owen i Bent - den første udenlandske film, jeg var med i. Filmen handler om de ting, de homoseksuelle fanger blev udsat for i koncentrationslejrene. Den begynder med, at Clive Owen samler mig op til en sindssyg fest på en natklub ejer af en transvestit spillet af Mick Jagger. Derefter har vi en uforglemmelig nat sammen," fortæller Nikolaj Coster-Waldau til ELLE.

"Det var enormt mærkeligt at lade, som om vi var kærester - at kysse en, der har skæg, giver ingen mening for mig. Ydermere var vi måske de to eneste ikke-bøsser på settet. Jeg har mødt ham et par gange siden, og han kunne sagtens huske vores nat sammen - men der er jo heller ikke nogen, der glemmer en nat med mig," lyder det selvsikkert fra Nikolaj Coster Waldau i modemagasinet ELLE.

Læs mere om: