7. feb. 2013
Af af Karina Didriksen

Nikolaj Coster-Waldau: Mit pinlige møde med Tom Cruise

Nikolaj Coster-Waldau
Nikolaj Coster-Waldau
Foto: Lars H. Laursen
Skuespilleren Nikolaj Coster-Waldaus første møde med Hollywood-stjernen gik ikke helt efter planen, fortæller han i et spansk TV-show.

Nikolaj Coster-Waldau har netop været i Madrid for at lave pr for sin nyeste film, den amerikanske gyser "Mama", og i et TV-show fortæller han, hvordan det er at møde amerikanske berømtheder.

I sommeren 2012 spillede han sammen med Tom Cruise i science fiction-filmen "Oblivion", og det første møde med Hollywood-stjernen glemmer han med garanti aldrig.

- Det sjove er, at jeg ikke er vant til at møde meget berømte personer, så jeg havde en masse historier i hovedet, som jeg havde hørt om Tom Cruise igennem årene, og da jeg mødte ham for første gang, var jeg lige ankommet til Baton Rouge, hvor vi skulle optage filmen, siger han og fortsætter:

- Jeg kom ind til et møde, som jeg troede, kun var med instruktøren, men så siger han "og her er Tom", og så vender jeg mig om, og Tom Cruise tager min hånd og siger "undskyld min hånd er våd, jeg har lige været på toilettet". Af en eller anden grund gik jeg helt i sort, og det eneste, jeg kunne gøre, var at gentage, hvad jeg lige havde hørt, så jeg sagde "jeg har lige været på toilettet". Det var pinligt!, fortæller skuespilleren.

Læs mere om: