Nikolaj Lie Kaas får ny instruktør i den næste Afdeling Q-film

Fares Fares og Nikolaj Lie Kaas i 2014. 

Fares Fares og Nikolaj Lie Kaas i 2014. 

Arkivfoto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Det bliver et sidste gensyn med Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares, når Zentropa begynder filmatiseringen af Jussi Adlers bestseller ”Journal 64”.
Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares gentager – for sidste gang - rollerne som henholdsvis Carl Mørck og Assad. 
 
De to skuespillere – der er fløjet til Cannes for at fortælle om filmen – runder dermed deres deltagelse i Zentropa-filmatiseringerne af Jussi Adlers populære krimier af. 
 
Nordisk Film har overtaget rettighederne til resten af forfatterens bøger, og her skal Kaas og Fares Fares ikke spille hovedrollerne.
 
Til gengæld genforenes Nikolaj Lie Kaas i denne omgang med Christoffer Boe, der skal instruere ”Journal 64”, som er titlen på fjerde del af Afdeling Q-filmene.
 
Nikolaj Lie Kaas og Boe arbejdede også sammen i "Reconstruction", ligesom Nikolaj Lie Kaas havde en mindre rolle i Boes "Allegro".
 
I "Journal 64" bliver der også et gensyn med bl.a. Rose, Marcus Jacobsen og Bak. 
 
Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

 

Budget på 39 millioner kroner

 
Hvem der skal spille de andre mindeværdige karakterer fra romanen inkl. Sprogøe-pigen Nete Hermansen og lægen Curt Wad, er ikke på plads endnu og vil blive offentliggjort efter sommerferien.
 
Den fjerde og sidste Afdeling Q-film "Journal 64" har været i støbeskeen længe.
 
 Filmen får et budget på 39 mio. kr. og forventes at få premiere d. 4. oktober 2018, lige op til efterårsferien. 
 
- Jeg glæder mig til at kaste mig over Carl Mørck og hans mysterier. Ikke for at nedbryde ham - men for at bygge ham op og finde nye veje og nye udtryk inden for det folkelige. Jeg glæder mig til at tage de første skridt med Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares - og hele holdet bag serien, som er noget af det stærkeste og mest underholdende, dansk film har leveret, siger instruktøren Christopher Boe i en pressemeddelelse.
 
Zentropa offentliggjorde instruktørens navn på et pressemøde søndag ved Cannes Film festival 2017, hvor Boes første film "Reconstruction" tilbage i 2003 vandt Camera d’Or-prisen.
 
 
 
 
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden