Tirsdag, 22. oktober 2019 - af John Lautrup

Nikolaj Lie Kaas i dramatisk skilsmissedrama

Nikolaj Lie Kaas
Nikolaj Lie Kaas og Karla Sigrid Wienberg Avaz.
Foto: Rolf Konow
Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil spiller det kriseramte ægtepar, Leo og Olivia, i "Kollision", der har premiere i næste uge. Se filmens første scene her.

Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil spiller hovedrollerne i et ondt skilsmissedrama, der er omdrejningspunktet i brødrene, Mehdi og Milad Avaz', nye film "Kollision". Den har biografpremiere torsdag den 31. oktober. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nicolas og Nikolaj

I dette klip kan du se den allerførste scene i filmen, hvor det i al sin gru går op for familiefaderen, Leo, spillet af Nikolaj Lie Kaas, hvad skilsmissen indebærer. 

I scenen har Leo sit første møde med sin forsvarer (Nicolas Bro), der skal hjælpe ham med at få sin familie tilbage. Her indser han, at en skilsmisse kan have alvorlige konsekvenser for ham som far. Forsvareren forbereder ham på, at han som far ingen rettigheder har. At hans rettigheder til at se sine børn er ved at forsvinde væk under ham.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

I pressemeddelelsen for filmen hedder det, at Leo og Olivia (Cecilie Stenspil) pludselig "slynges ud i en krise. Under tragiske omstændigheder bliver deres ni-årige datter, Liv, kastebold mellem sin mor og far. Filmen er et bevægende drama, der udforsker en familie i opløsning og de beslutninger, forældre træffer i forsøget på at finde mening og håb. Filmen er inspireret af virkelige hændelser".

I de roller ses Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil sammen med den debuterende børneskuespiller, Karla Sigrid Wienberg Avaz. De flankeres af Tommy Kenter, Henning Jensen, Bodil Jørgensen, Sebastian Jessen, Julie Christiansen, Rasmus Bjerg, Nicolas Bro og mange flere.

Du kan se klippet med de to fantastiske skuespillere Nikolaj Lie Kaas og Nicolas Bro her.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden