Nikolaj Lie Kaas: Jeg har været spændt på premieren

Anne Langkilde og Nikolaj Lie Kaas.

Anne Langkilde og Nikolaj Lie Kaas.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Skuespilleren bag figuren Carl Mørck i "Fasandræberne" fulgtes med sin kone til premieren på filmen.

- Jeg glæder mig til i aften. Jeg har været spændt på premieren i lang tid. Så det er dejligt, at folk endelig kan få den at se, sagde en glad Nikolaj Lie Kaas, da han ankom til Imperial biograf i aftes sammen med sin kone Anne Langkilde til premieren på ”Fasandræberne”.

Lyskastere oplyste aftenhimlen foran Imperial Biografen i København, da kendte strømmede ind på den røde løber for at komme til den længe ventede premiere på Jussi Adler-Olsens ”Fasandræberne” med Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares i hovedrollerne.

SE GALLERIET FRA DEN RØDE LØBER LÆNGERE NEDE

Det var tydeligt, at den første filmatisering af de populære Afdeling Q-krimier, ”Kvinden i buret” fra 2013, havde været en kæmpesucces med 725.000 solgte billetter, og at forventningerne er lige så store til den næste film.

Zentropa havde derfor anlagt den mest spektakulære premierefest nogensinde til ”Fasandræberne”.

Gæsterne fik en syngende modtagelse af et kor i skoleuniformer fra Sankt Annæ Gymnasium ligesom rekvisitter fra filmen – store bure og udstoppede isbjørne, strudser, zebraer, etc. - fyldte den store foyer.

Efter visningen, klapsalver og taler på scenen, var der premierefest hele natten med DJ, musik, fri bar, natmad med pizza, chokolade og sågar en mobil café-scooter midt i foyen til at servicere de glæde gæster.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden