Nu kan Bodil Jørgensen udskrives

Bodil Jørgensen.

Bodil Jørgensen.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Skuespillerens mand, Morten Søborg, glæder sig til at få Bodil hjem en af de nærmeste dage.

En måned efter Bodil Jørgensens alvorlige ulykke på ”Far til fire”-optagelserne er hun nu i en tilstand, hvor hun snart kan udskrives. Det fortæller Bodils mand, Morten Søborg, til Ekstra Bladet.

- Selv om der er lang vej endnu for Bodil, bliver det skønt at få hende hjem igen. Vi tager op i vores sommerhus i Nordsjælland og her kan hun så få besøg af den fysioterapeut, der skal træne med hende, siger Morten Søborg til avisen.

Siden ulykken har Morten våget ved Bodils side. Først på Universitets Hospitalet i Odense og nu på Bispebjerg Hospital - og han glæder sig til at få hustruen hjem.

- Det samme gør børnene. De to store drenge er så at sige blevet passet af VM i fodbold, men vores lille seksårige datter har været meget hos farmor. Det bliver dejligt for os alle at blive samlet.

Skal sidde eller ligge

Morten Søborg fortæller, at skaderne på lever og nyre er godt i gang med at hele. Bodil sidder i kørestol, fordi den knuste hofte, der er blevet skruet sammen, skal have fred til at hele op. Det samme skal alle de brækkede ribben og de to brækkede kraveben.

- Bodil skal enten sidde eller ligge. Det er selvfølgelig en belastning, men hun tager det med stoisk ro. Min kone er jo et troende menneske, så forholdet til Gud hjælper hende meget i denne situation. Det er i min optik nok også forklaringen på, at hun ikke har mareridt eller traumer efter den ulykke, som var ved at koste hende livet. Hun er bare taknemmelig for, at hun fik lov til at overleve, siger Morten til Ekstra Bladet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden