Nu starter optagelserne: Ny film om Carl Mørck er stjernebesat

Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares er endnu en gang på rollelisten, når Carl Mørck og afdeling Q igen bliver sat på opgave i "Flaskepost P".

Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares er endnu en gang på rollelisten, når Carl Mørck og afdeling Q igen bliver sat på opgave i "Flaskepost P".

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Den nye film om Carl Mørck og hans hold fra afdeling Q starter optagelser i morgen med en række kendte navne på rollelisten.

Opfølgeren til ”Kvinden i buret” og ”Fasandræberne” under titlen ”Flaskepost fra P” starter optagelser i morgen med Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares, Johanne Louise Schmidt og Søren Pilmark på rollelisten.

Blandt de nye navne er Jakob Oftebro, Pål Sverre Hagen og Lotte Andersen, som også vil optræde i den tredje film om afdeling Q ifølge en pressemeddelelse.

Der er lagt op til, at ”Flaskepost fra P” bliver en af de største danske biograffilm i 2016 med premiere den 25. februar 2016.

Instruktøren debuterer på dansk

Instruktøren er norske Hans Petter Moland, der tidligere har stået for instruktion på ”Kraftidioten” og ”En ganske rar mand”, og ”Flaskepost fra P” bliver hans første danske filmproduktion.

- Vi er fantastisk glade for, at Hans Petter Moland har sagt ja til at instruere ”Flaskepost fra P”. Han er en af de mest spændende skandinaviske instruktører i dag og vil kunne forløse stoffet i historien, siger filmens producer Louise Vesth fra Zentropa.

Manuskriptet  til ”Flaskepost fra P” er skrevet af Nikolaj Arcel og har et budget på 39,5 millioner kroner.

LÆS MERE: Hollywood skyld i Nikolaj Arcel-afbud.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden