Nukaka Coster-Waldau:
Nukaka Coster-Waldau: Har aldrig set Game of Thrones

Nukaka Coster-Waldau

Nukaka Coster-Waldau

Foto: Jesper Sunesen
Nikolaj Coster Waldaus kone har ikke set et eneste afsnit af den TV-serie, der har gjort hendes mand verdensberømt

Det kan godt være, at TV-serien "Game of Thrones" har fans verden over, men Nukaka Coster-Waldau er ikke én af dem, skriver BT. Selv om serien har skaffet hendes mand, Nikolaj Coster-Waldau, masser af succes i rollen som Jaime Lannister, har den altså ikke kunnet lokke hans kone hen foran skærmen.

- Jeg tør næsten ikke sige det, men jeg har faktisk aldrig set serien, tilstår hun grinende over for BT.

Nukaka Coster-Waldau og børnene, Freja, 11 år, og Safina, 10 år, kunne ellers få et sjældent syn af deres mand og far, hvis de zappede hen på "Game of Thrones". Nikolaj Coster-Waldau filmer for øjeblikket i Australien, hvor han spiller egyptisk gud i indspilningen af "Gods of Egypt". Og Nukaka indrømmer, at familien savner ham.

Ses over Skype

- Børnene spørger nogle gange om, hvorfor han er så meget væk, men så taler vi om, at de også har venner, hvis fædre arbejder væk fra familien i perioder. Det kan de godt se, det hjælper dem med at forstå det. Og så bruger vi Skype rigtig meget. Der kan vi jo se hinanden. Det betyder rigtig meget, fortæller Nukaka til BT.

Savnet får dog snart en ende. Nikolaj Coster-Waldau kommer hjem på sommerferie, og den skal holdes i et dansk sommerhus.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden