9. jan. 2018
Af Casper Nielsen

Ny Olsen-banden udstilling berøvet

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/ob7_still46_810553_2.jpg
Foto: Nordisk Film
Egons plan er blevet stjålet fra Nordisk Film. Tyven – en kvinde i dunjakke – blev fanget på overvågnings-kameraerne, men slap væk med – en pakke aviser.

Egon Olsen ville nok være stolt. Det var trods alt en af bande-lederens berømte planpakker i brunt papir, som en langfingret gæst stjal.

Det skete på den nyåbnede Olsen-Banden udstilling på Nordisk Film.

Olsen-banden fik stjålet sin plan

En kvinde i 60'erne, iført en kort dunjakke med pelskrave kan på overvågningen ses snuppe pakken, der lå udstillet på Olsen-Bandens bord i Yvonnes stue.

Tyven slap væk – men i ægte Olsen-Banden stil vil byttet nu vise sig forholdsvist værdiløst.

Pakken med Egons plan indeholdt nemlig ikke en fortegnelse over hvordan man tilegner sig kronjuvelerne, eller bryder gennem det kongelige teater til musikken fra Elverhøj.

Det var såmænd blot avispapir, der var inde i pakken.

https://imgix.billedbladet.dk/olsen_banden.jpg
Foto: Nordisk Film presse

Nye sikkerhedsforanstaltninger

Tyveriet har fået personalet på udstillingen til at indføre nye sikkerhedsforanstaltninger for at undgå, at en lignende episode sker igen.

- Der vil komme større sikkerhed. Vi vil indstille flere kameraer og større tilsyn blandt vagter og blandt rundviserne. Især de ting, der ikke er bag montrer, men ligger frit fremme, vil komme under skærpet opsyn, siger Nicklas Smedegaard Pedersen fra Nordisk Film til Ekstra Bladet.

Oplysninger i sagen kan gives til Københavns Politi på 114.

Man skal dog ikke forvente, at kriminalassistent Jensen alias Axel Strøbye eller hans assistent Ole Ernst besvarer opkaldet.

Læs mere om: