Ole Thestrup:
Ole Thestrup hyldes som Gud

Ole Thestrup

Ole Thestrup

Foto: Birger Storm
Mads Mikkelsen og Nikolaj Lie Kaas er vilde med Ole Thestrup som medspiller i ny dansk film

Ole Thestrup er en heldig mand. Blandt sine fans kan han tælle danske superstjerner som Mads Mikkelsen og Nikolaj Lie Kaas. Alle tre medvirker i øjeblikket i indspilningen af Anders Thomas Jensens nye danske filmkomedie "Mænd og Høns" på Fyn.

- Alt, hvad der kommer ud af kæften på Ole Thestrup, er guld, siger Nikolaj Lie Kaas til Ekstra Bladet, der har besøgt filmsettet.

- Da vi i forberedelsen til filmen havde læseprøver, og Ole Thestrup ikke var til stede, prøvede vi alle sammen at få lov til at sige hans replikker fra filmen. Men vi kommer ikke i nærheden af at lyde som Ole. Det er kun Ole, der kan levere sine egne fede replikker, tilføjer Mads Mikkelsen.

Trygge ved Ole

Anders Thomas Jensen skriver angiveligt sine sorte komedier med Ole Thestrup i tankerne, og han medgiver gerne over for Ekstra Bladet, at den 66-årige skuespiller betyder meget for filmholdet. Således følte alle sig trygge, da han mødte op til første optagedag.

- Alle åndede lettet op og tænkte: Det er sgu dejligt. Nu er Ole her. Så kan det ikke blive helt skidt, hylder Anders Thomas Jensen sin medskuespiller.  

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden