Onsdag, 17. august 2016 — af Majken Munk

Pilou Asbæk fester med Hollywood-stjernerne

Pilou Asbæk
Pilou Asbæk
Foto: All Over
Den danske skuespiller Pilou Asbæk bruger disse dage tid på den røde løber i forbindelse med premieren på den nye storfilm ”Ben-Hur” i Los Angeles.

Pilou Asbæk, der efterhånden har skabt sig en glorificeret karriere i Danmark, kan i øjeblikket også se sin udenlandske karriere udvikle sig. Senest har han spillet Pontius Pilatus i nyindspilningen af 1959-klassikeren ”Ben-Hur”. Filmen har netop fået premiere i USA og sammen med resten af castet viser Pilou sig frem på diverse røde løbere.

Vild oplevelse 

Selvom den danske skuespiller har fået en forsmag på store udenlandske produktioner på grund af sin rolle i ”Game of Thrones”, er det en helt anderledes stor oplevelse med denne film. 

- Jeg har aldrig prøvet at være med i en amerikansk film på den her måde. At stå på et set, hvor der er brugt så mange millioner på heste og kostumer, det var fantastisk, siger Pilou Asbæk til TV2

Pilou Asbæk
Foto: Paramount/ Splash News

Kæmpe fan

”Ben-Hur” byder på mange kendte ansigter, men én af dem tiltrækker sig mere opmærksomhed end resten af castet. Morgan Freeman spiller Sheik Ilderim i filmen, og specielt hans tilstedeværelse har gjort indtryk på Pilou Asbæk. 

- Han er fantastisk venlig. Jeg fortalte ham, at jeg kunne lide hans arbejde, men når man skal arbejde sammen, kan man ikke lægge sig ned som fan, fortalte Pilou Asbæk til BILLED-BLADET sidste år.

Danske filmgængere skal vente lidt på at se den 140 millioner dollars dyre film, idet den først får dansk premiere den 1. september. 

LÆS MERE: Borgen gav PIlou Asbæk rolle i Game of Thrones

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden