Pilou Asbæk – min datter får første prioritet

Søren Malling og Pilou Asbæk

Søren Malling og Pilou Asbæk

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
BILLED-BLADET mødte Pilou Asbæk og Søren Malling til filmfestival i Venedig i forbindelse med deres nye film ”Kapringen”.

Lørdag eftermiddag tjekkede Pilou Asbæk og Søren Malling ind på deres hotel i Venedig. Klar til at erobre filmfestivalen og resten af verden for den sags skyld.., men det har ingen hast.

- Jeg er stadig forholdsvis ung og ny i faget, så jeg tager det helt stille og roligt. Jeg har haft rigeligt travlt i det seneste år, så nu tager jeg den lidt med ro. Min førsteprioritet er min kommende familie. Det er det vigtigste for mig, siger Pilou Asbæk, som bliver far til december, når hans samlever, dramatikeren, Anna Bro, føder en pige.

Hans ven og kollega, Søren Malling, har heller ikke travlt. Det er første gang, han i smoking skal gå op ad den røde løber på en stor international filmfestival, men han fantaserer ikke om Hollywood af den grund.

- Det bedste i livet er ikke at forvente noget. Så kan man kun blive positivt overrasket. Det eneste jeg håber, er, at rigtig mange mennesker vil kunne lide filmen, siger han om "Kapringen".

Det er titlen på Tobias Lindholms brutalt realistiske film om somaliske piraters kapring af et dansk skib ud for Afrikas Horn. Filmen deltager i en af de vigtige sidekonkurrencer i Venedig. Pilou Asbæk spiller skibskokken, mens Søren Malling er rederidirektøren, som ved telefonen hjemme i Danmark forsøger at forhandle Pilou og den øvrige besætning fri.

Søren Malling fryder sig over at få lov til at deltage i festivalhurlumhejet, men..

- Jeg har ikke en drøm eller en ambition om, at det store udland nu skal få øjnene op for Søren Malling. Men hvis man gør, og opgaven i øvrigt er en sjov og spændende udfordring, ville jeg da være godt dum, hvis jeg ikke sagde ja, understreger han.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden