Lørdag, 28. november 2015 — af af Henrik Salling

Regner Grasten: Luca er en stjerne

Regner Grasten og Luca Reichardt Ben Coker
Regner Grasten og Luca Reichardt Ben Coker
Foto: Krestine Havemann
Regner Grasten var svært begejstret for sin lille stjerne i filmen "Villads fra Valby" - den syvårige Luca.

Regner Grasten var en stolt filmmand, da han i morges kunne præsentere sin nyeste film, "Villads fra Valby" - efter bøgerne af samme navn.

Med på den røde løber var også det syvårige skuespillertalent Luca Reichardt Ben Coker, som tidligere har prøvet kræfter med det hvide lærred, da han spillede Grunk i "Krummerne" fra 2014. Og Regner Grasten var både stolt af Luca, men så absolut også af den nye film.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har sådan en god følelse med den her film. Den samme følelse, som jeg også havde, da jeg lavede den første Krummefilm, sagde Regner Grasten til BILLED-BLADET. 

LÆS MERE: Tarok sælger ikke

Kastede med makrelmadder

Filminstruktøren Regner Grasten havde indbudt et større publikum til Kinografen i Lyngby, hvor der blev budt på morgenkaffe og morgenbrød til de morgenfriske filmentusiaster.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Luca glædede sig til at se filmen, og han kunne tænke tilbage på nogle skægge optagelser, hvor han fik lov til at prøve en hel del forskellige situationer.

- Det sjoveste var nok, da jeg fik lov til at kaste med makrelmadder, sagde den kække og vanvittig charmerende skuespiller, mens han guflede af en kanelsnegl.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden