Onsdag, 13. maj 2015 — af Helle Skram de Fries

Robert Hansen kæmper sig tilbage

Foto: Jacob Ljørring
Det går langsomt, men sikkert fremad for den 35-årige skuespiller, der natten til 15. april gennemgik en otte timer lang operation i hjertet.

Det var et kæmpechok for alle, da Robert Hansen under en pause i Dirty Dancing fik et ildebefindende og måtte køres på hospitalet fra Tivolis Koncertsal.

Det viste sig, at Robert Hansen have en flænge i hovedpulsåren og var tæt på at dø, men en otte timer lang operation i hjertet på Rigshospitalet redede hans liv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu kæmper Robert Hansen en lang kamp for at komme tilbage til sit normale liv.

- Det går rigtig fint, men det er en meget stor operation, Robert har været igennem. Han er kommet hjem fra hospitalet og er igang med at en omfattende recover, og det går rigtig pænt, fortæller Sten Hassing, der er manager for Robert Hansen.

- Der er naturligvis ingen garanti, men alt tyder på, at Robert bliver klar til at komme tilbage til Dirty Dancing, når den skal opføres i Operaen, tilføjer Sten Hassing.

Der er først i sommeren 2016, Dirty Dancng opføres i Operaen, så Robert Hansen, der spiller rollen som hotelejerens Max Kellerman's søn, Neil, har stadig god tid til at komme sig helt.

-Han er meget arbejdssom, og så har han jo noget ganske særligt udefinerbart, som gør, at han har så stor en fanskare og er den stjerne, han er. Der er kun én Robert Hansen, pointerer manageren.

Og indehaveren af The One and Only Campany, Jesper Winge Leisner, der står bag Dirty Dancing har meldt ud, at Robert Hansen er meget velkommen tilbage på Dirty Dancing holdet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden