1. mar. 2013
Af af Helle Skram de Fries

Robert Hansen til krisemøde med Ving Tours

Robert Hansen
Robert Hansen
Foto: AOP
Fredag er skuespiller Robert Hansen til krisemøde med Ving Tours, som han reklamerer for.

Sammen med sin agent, Anne Lindberg, er skuespiller Robert Hansen fredag til møde med det skandaleramte Ving Tours, som han har en reklamekontrakt med. Det oplyser B.T.

Få dage før åbningen af Ving Tours afslørede B.T., at firmaet drives af tre brødre, der har stribevis af konkurser bag sig. Firmaet skulle nu, ifølge avisen, igen være truet med inkasso på grund af manglede betalinger for annoncering.

Robert Hansen har en 18 måneder lang kontrakt med firmet, men i dag er han sammen med sin agent og en advokat til møde med Ving Tours. Agenten Anne Lindberg fortæller til B.T. at hun intet ved , fordi hun ikke har kunnet få fat i Ving Tours. Det er derfor ikke afklaret, om samarbejdet vil blive brudt.

- Det kan jeg ikke udtalte mig om, før jeg har talt med Robert og vores advokat. Selvfølgelig skal vi ikke være med i et samarbejde med dem, hvis det er rigtigt, hvad der står. Men vi har jo en kontrakt, så vi skal kontraktligt finde ud af, hvad og hvorledes vi i så fald kommer ud af det, lyder det fra Anne Lindberg.

Hun understreger, at Ving Tours hidtil har overholdt deres del af kontrakten.

Læs mere om: