20. nov. 2017
Af Lisbeth Grube

Rosalinde fra Badehotellet scorer stor filmrolle

Sebastian Jessen og Rosalinde Mynster.
Sebastian Jessen og Rosalinde Mynster.
Foto: Ronnie Petersen
Rosalinde Mynster, der hitter som Fie i ”Badehotellet”, skal spille sammen med Sebastian Jessen i den nye film ”I krig og kærlighed”.

Mens seerne tæller ned til gensynet med Rosalinde Mynster som Fie i ”Badehotellet” på TV, er der også udsigt til et historisk kærlighedsdrama i biffen med hende.

27-årige Rosalinde har nemlig den kvindelige hovedrolle som Kirstine i filmen ”I krig og kærlighed”, der er den første danske spillefilm baseret på virkelige hændelser under 1. Verdenskrig.

Sebastian Jessen spiller rollen som Esben, der fingerer sin egen død for at flygte fra krigen og blive forenet med sin elskede kone Kirstine og deres søn Karl efter tre år. Men alt er ændret i hans fravær ...

- Jeg glæder mig rigtig meget til at spille Kirstine. Det er en meget stærk kvindekarakter, der ud over kærlighedsfortællingen også er historien om de sønderjyske kvinder, der næsten over natten blev selvstændige, da deres mænd drog i krig, og de skulle stå for alting selv, siger Rosalinde i en pressemeddelelse.

Sebastian gør sig tanker som far

Også Sebastian Jessen glæder sig:

- Der er så meget potentiale i historien og karaktererne, som jeg glæder mig enormt til at dykke ned i. Som far kan jeg kun forestille mig, at det må være noget af det mest forfærdelige; At tage væk og aldrig vide, om man kommer tilbage. Men måske er tanken om at komme tilbage og ikke føle, at man hører til mere endnu mere ubærlig, siger han i pressemeddelelsen.

”I krig og kærlighed” produceres af Fridthjof Film. Optagelserne begynder i februar i Sønderborg, hvor filmen også får gallapremiere på 100-årsdagen for afslutningen på 1. Verdenskrig den 11. november 2018.

På rollelisten er bl.a. også Thure Lindhardt, Natalie Maduenõ og Ulrich Thomsen.

Læs mere om: