31. jan. 2012
Af af Jan Bergman

Så lækkert boede Dirch Passer

Dirch Passer
Dirch Passer
Foto: ALLER MEDIA
Nu er det muligt at få et unikt kig ind i komikerens Frederiksberg-lejlighed og sommerhus i Nykøbing Sjælland.

Danmarks ukronede komiker-konge gennem tiderne, Dirch Passer, knoklede sig igennem livet i et nådesløst tempo, der til sidst kostede ham livet. Men ikonet havde smag for at bo godt.

Det kan man konstatere ved at tage et kig på den afdøde komikers tidligere lejlighed, som i to en halv måned har stået til salg på en af Frederiksbergs mest eksklusive adresser. Det skriver Boliga Kendte.

Dirch Passer delte stuelejligheden på Kr. Zahrtmanns Plads med sin kæreste Bente Askjær indtil september 1980, hvor han kollapsede på scenen i Glassalen i Tivoli og senere samme aften udåndede på Københavns Kommunehospital.

Sidenhen har hans lejlighed fået nye ejere, og nu er der igen mulighed for at erhverve den 157 kvadratmeter store bolig.

Udbudsprisen er sat til 6,8 mio. kr., og for det får man blandt andet eksklusiv brugsret til forhaven, mens selve lejligheden byder på to badeværelser, ekstra gæstetoilet, køkken/alrum flere stuer og værelser med stuklofter og trægulve og spisestue med svensk porcelænskamin.

Desuden er der direkte adgang til en stor terrasse og en kælder på 91 kvadratmeter.

Læs mere om: