18. okt. 2019
Af Emilie Jepsen

Sarah Grünewald får sin første store rolle i ny film

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/top_12.jpg
Foto: Hanne Juul
Model, tv-vært og skuespiller Sarah Grünewald har fået sin første store filmrolle i den kommende film "Lille sommerfugl" af Søren Kragh-Jacobsens.

Fredag efter fredag ser vi den smukke tv-vært, skuespiller og model på TV 2 i "Vild med dans", snart skal hun prøve kræfter med en stor rolle i en spillefilm.

Sarah Grünwald har før bevist at hun kan lidt af det hele.

Især skuespillet har hun afprøvet i blandt andet filmen "Det andet liv" fra 2014 og Martin Zandvliets prisbelønnede publikumssucces "Dirch" om Dirch Passer.

Hun har også spillet med i serien "Tomgang" på TV 2 Zulu og været med i utallige programmer, men nu er det tid til en større rolle.

Filmen "Lille sommerfugl" er skrevet af og bliver instrueret af Søren Kragh-Jacobsens og optagelserne er lige begyndt.

"Lille sommerfugl" er et komediedrama med masser af hjertevarme.

Ægteparret Ernst og Louise inviterer til guldbryllup og som festen skrider frem, kommer der flere og flere skeletter væltende ud af skabene.

Hvilket skeletter kan ses i biograferne den 5. november 2020.

Sarahs største filmrolle

- De ringede til mig og spurgte, om jeg ville komme til casting, så jeg er ovenud lykkelig, foræller Sarah Grünewald om filmrollen.

I "Lille sommerfugl" spiller Sarah Grünewald rollen som Maja, der har et hemmeligt forhold til guldbryllupsparret Ernst og Louises søn, der er gift med en anden kvinde.

Læs mere om: