7. jan. 2016
Af af Niels Burgos

SE BILLEDERNE: Gyldne øjeblikke fra Golden Globes

1990. Steve Martin og Billy Crystal
1990. Steve Martin og Billy Crystal
Foto: All Over
Søndag 10. januar uddeles de eftertagtede Golden Globes i Hollywood. Verdens største film- og TV-stjerner vil flokkes på den røde løber. Og sådan har det altid været. Her kan du gense nogle af de elskede stjerner fra årene, der er gået.

Præcis kl. 15 - californisk tid - søndag 10. januar sidder film- og TV-stjerner i hundredevis om de runde, smukt dækkede borde i The Grand Ballroom på Bevevly Hilton-hotellet i Beverly Hills for at deltage i uddelingen af de prestigefyldte Golden Globes. I mange tifælde er de fingerpeg om, hvem der i februar skal modtage en Oscar.

Hygge, mad og drikke

Det er 74. gang, at Hollywood Foreign Press Association uddeler Glober - og prisuddelingen er i Hollyood kendt for at være en af årets sjoveste fester. Både fordi man i modsætning til Oscar-festen får både lækker mad og masser af champagne - og fordi det er en af de få uddelinger, hvor film- og TV-stjerner hygger sig sammen.

GALLERI: Golden Globes retro

Sådan har det altid været. Og vi er dykket ned i vores arkiver for at finde billeder fra en tid, da fotograferner stadig satte sort-hvide film i kameraerne.

I næste uge bringer BILLED-BLADET reportagen fra årets Golden Globes. Og vi tør godt love, at det denne gang bliver i farver.

Læs mere om: