Lørdag, 27. februar 2016 — af af Marianne Singer

SE BILLEDERNE: Lykkes det endelig for Leonardo DiCaprio at få en Oscar på søndag?

leonardo dicaprio
Leonardo DiCaprio.
Foto: AOP
Den amerikanske superstjerne, Leonardo Di Caprio, har tidligere været nomineret til en Oscar-pris fem gange, men aldrig vundet. Ved søndagens pris-uddelinger i Los Angeles er han atter storfavorit til en Oscar.

Det er ikke fordi, at skuespiller Leonardo DiCaprio har manglet fornemme priser hjemme på kaminhylden.

Ud af de 161 nomineringer, som Leonardo DiCaprio gennem årene har modtaget, har han vundet 44 priser, deriblandt tre Golden Globe Awards.

Men den mest eftertragtede af dem alle, en Oscar, er det aldrig blevet til, på trods af hele fem nomineringer, den ene af dem som producer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS MERE: Leonardo DiCaprio og Kate Winslet genforenet

Leonardo DiCaprio får chancen igen

På søndag får Leonardo DiCaprio endnu en chance for at modtage den gyldne statuette, når den 88. Oscar-uddeling finder sted i Los Angeles.

Denne gang er Leonardo DiCaprio nomineret for sin rolle som Hugh Glass i "The Revenant" og storfavorit.

Så måske lykken tilsmiler den erfarne skuespiller denne gang.

Vandt Golden Globe

I januar vandt Leonardo DiCaprio allerede en Golden Globe Award og en BAFTA-pris for sin imponerende indsats i storfilmen.

41-årige Leonardo DiCaprio blev født i Los Angeles, USA, som eneste barn af tyskfødte Irmelin og George DiCaprio, som er halv-italiener.

Leonardo DiCaprio begyndte tidligt sin karriere med optrædener i TV-reklamer og TV-serier, og han er også kendt som en ivrig miljøforkæmper.

Det er ikke nogen overdrivelse, at for alle over 40 år er Leonardo DiCpario en af de stjerner, vi er "vokset op" med. Se galleriet herunder med fotos af Leonardos forvandling fra barnestjerne til superstar.

Galleri: Lenonaro Dicaprio

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden