7. nov. 2016
Af Birgitte Engen

SE FILMEN: Mads Mikkelsen spiller snigmorder i international reklamefilm

Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Foto: Birger Storm
Skuespilleren Mads Mikkelsen har hovedrollen som Le Fantôme i en international film, der reklamerer for en ny bilmodel fra Ford.

På kun otte minutter lykkes det endnu engang Mads Mikkelsen at skabe en spændende og mystisk skurkekarakter, denne gang en gådefuld figur, kaldet Le Fantôme (Fantomet, red.).

Mads Mikkelsen er internationalt kendt for at spille skurkeroller: Han var skurk i James Bond-filmen "Casino Royale", han er skurk i den aktuelle film "Dr. Strange", og nu spiller han så endnu en skurk, denne gang en karismatisk snigmorder i en reklamefilm for bilfirmaet Ford.

Mads Mikkelsen jagter et ungt par

Le Fantôme er i reklamefilmen på jagt efter et par, der forsøger at skabe sig et nyt liv under vidnebeskyttelse. Missionen kompliceres dog af, at parret kører rundt i Fords nye model Edge.

SE BILLEDERNE: Mads Mikkelsen festede med Hollywood-stjerner i Cannes

Den otte minutter lange film er indspillet i Kroatien, og den er instrueret af Jake Scott. Han er søn af den fire gange Oscar-nominerede amerikanske filminstruktør Ridley Scott, der er kendt for film som "Blade Runner", "Gladiator" og "The Martian". Jake Scott har tidligere instrueret musik-videoer for bl.a. George Michael og Rolling Stones.

Klik her og se filmen "Le Fantôme"med Mads Mikkelsen.

Læs mere om: