18. apr. 2016
Af Juliane Olsen

SE KLIPPET: Der kommer en dag-børnestjerner roser Søren Sætter-Lassen

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/drengene_0.jpg
Foto: Birger Storm
De drenge, der har fået rollerne som Godhavnsdrengene i filmen ”Der kommer en dag”, har stor ros til blandt andre Søren Sætter-Lassen.

Det er en barsk fortælling, disse drenge har sagt ja til at omsætte til lærredet, men de har gjort et eminent stykke arbejde.

Børnestjernerne, der spiller Godhavnsdrengene i den nye danske film ”Der kommer en dag”, har alle været begejstrede for at spille med i filmen. Især har de masser af ros til det stjernebesatte hold af voksne skuespiller, som de har fået lov at arbejde sammen med. LÆS MERE: Lars Mikkelsen og Sofie Gråbøl strålede ved gallapremiere

Skuespillerne er seriøse

- De er meget seriøse i det. De lever sig rigtig meget ind i rollen. De går måske en måned eller to før og forbereder sig til rollen, lyder det i et videoklip i forbindelse med premieren. Her har filmekspert Søren Høy sat drengene i stævne til interview på vegne af videoudlejningskæden Blockbuster, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe. Især bliver 60-årige Søren Sætter-Lassen fremhævet som en af de skuespillere, der har været særlig god at arbejde sammen med.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Oplevelsen har været hård Ud over ham medvirker også Lars Mikkelsen, Sofie Gråbøl, Lars Ranthe og Solbjørg Højfeldt i de fremtrædende roller. I forbindelse med filmen har drengene blandt andet mødt de virkelige Godhavnsdrenge Poul-Erik Rasmussen, Ove Hansen og Arne Roel Jørgensen. Det har været en hård oplevelse for de unge skuespillere, men samtidig også det der har givet dem en forståelse for rollen.

Læs mere om: