Fredag, 2. maj 2014 - af af Lisbeth Grübe

Se Mads Mikkelsen som barsk cowboy

Få et smugkig på den danske western "The Salvation" med Mads Mikkelsen i hovedrollen.

Nu løftes sløret for, hvad publikum har i vente med western-dramaet "The Salvation", der får verdenspremiere på årets filmfestival i Cannes og dansk premiere den 22. maj.

Traileren inviterer os indenfor i et klassisk western-univers, hvor to hensynsløse drab tænder ilden i hovedrolleindehaveren Mads Mikkelsen.

- Jeg er ikke vokset op med westerns, men vi legede da cowboys og indianere, da jeg var dreng. Jeg er siden blevet fan af westerns, og min yndlingswestern er "Unforgiven", sagde Mads Mikkelsen under optagelserne til kino.dk.

Lars Mikkelsen var egentlig tiltænkt en rolle som Mads Mikkelsens bror i filmen, men det lod sig ikke gennemføre.

- Lars havde en kalender, der ikke kunne gå op. Men vi vil gerne være med i en film sammen engang. Det ville være mærkeligt andet, sagde Mads Mikkelsen under optagelserne.

Rollen som Mads' bror i filmen gik efterfølgende til svenske Mikael Persbrandt. Stjernecastet tæller også bl.a. Eva Green, Jonathan Pryce og den danske sangerinde Nanna Øland Fabricius fra Oh Land.

Det er en engelsksproget film, men der tales også dansk. "The Salvation" er skrevet af Oscar-vindende Anders Thomas Jensen og Kristian Levring. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden