1. maj. 2017
Af Dorte Quist

Se Rasmus Bjerg som John Mogensen

John Mogensen.
John Mogensen.
Foto: All Over
Ole Bornedal filmer de sidste scener i Aarhus med Rasmus Bjerg som den legendariske sanger til filmen "Så Længe Jeg Lever".

De sidste scener til den stort anlagte spillefilm ”Så Længe Jeg Lever” bliver filmet i disse dage i Aarhus med skuespillerne Rasmus Bjerg i hovedrollen som den legendariske sanger, John Mogensen, der døde i 1977.

Det er Ole Bornedal, der har skrevet og instrueret dramaet om John Mogensens liv. Filmen følger ham gennem hans barndom, hans tid med Four Jacks og senere under hans store succes med solokarrieren, indtil han dør kun 48 år af et hjerteanfald forårsaget af det alt for store alkoholforbrug, der fulgte ham hele hans voksne liv.

https://imgix.billedbladet.dk/rb-jm-450julie-vrabelova.jpg
Foto: Julie Vrabelová

Overfor Rasmus Bjerg ses i andre roller Helle Fagralid i rollen som John Mogensens store kærlighed, Ruth, samt bl.a. Peter Mygind, Flemming Enevold, Bebiane Kreutzmann, Laus Høybye, Amin Jensen, Lars Ranthe, Kasper Leisner, Jens Andersen, Rikke Louise Andersson, Petrine Agger, Paw Henriksen, Caspar Phillipsson og mange flere.

Det er Aqua-musikeren, Søren Rasted, der er musikalsk ansvarlig for hele lydsiden af filmen, der får premiere foråret 2018.

Læs mere om: