26. mar. 2016
Af af Karina Didriksen

Sidse Babett Knudsen efter travlt år: Holder pause

Sidse Babett Knudsen.
Sidse Babett Knudsen.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Skuespilleren Sidse Babett Knudsen nyder lidt frihed på dansk grund, efter at hun i 2015 havde travlt med at indspille film i udlandet.

Lørdag aften kan de danske TV-seere nyde et gensyn med Sidse Babett Knudsen i ”Den eneste ene” på TV 2.

Det er 17 år siden, at hun medvirkede i filmen, som blev en stor succes. Siden da har hun spillet adskillige roller i både film, teaterstykker og TV-serier.

De sidste par år er det dog ikke meget, vi har set til skuespilleren i Danmark. Og det er med god grund. Sidse Babett Knudsen har haft travlt med en international karriere, og i øjeblikket er tempoet sat lidt ned.

LÆS MERE: Sidse Babett Knudsen modtog "fransk Oscar"

Sidse Babett Knudsen nyder livet

- Sidse er ikke i gang med at filme, men holder pause i øjeblikket. Man kan vel sige, at hun nyder livet i kølvandet på den pris, hun lige har modtaget, fortæller Sidse Babett Knudsens agent fra All That Management til BILLED-BLADET.

Hun hentyder til den Cesar-pris, som den 47-årige skuespiller for nyligt modtog i Paris for bedste kvindelige birolle i den franske film ”L’Hermine”.

Sidse Babett Knudsen bor i Danmark og har andre projekter forude, men det er indtil videre hemmeligt, om det er på dansk grund eller i udlandet.

Sidste år indspillede hun de to film ”A Hologram for the King” og ”Inferno”, som begge har Hollywood-stjernen Tom Hanks i hovedrollen.

Sidse Babett Knudsen og Niels Olsen i "Den eneste ene" i 1997.
Sidse Babett Knudsen og Niels Olsen i "Den eneste ene" i 1997.
Foto: TV 2

Læs mere om: