Onsdag, 24. juli 2013 — af Karina Didriksen

Sidse Babett Knudsen og Pilou Asbæk indspiller ny dansk film

Sidse Babett Knudsen og Pilou Asbæk.
Sidse Babett Knudsen og Pilou Asbæk.
Foto: AOP
"Borgen"-skuespillerne er i fuld gang med optagelserne til Niels Arden Oplevs nye film ”Kapgang” sammen andre danske stjerner.

Sidst, vi så Sidse Babett Knudsen og Pilou Asbæk sammen på skærmen, var, da de i foråret spillede statsminister Birgitte Nyborg og hendes tidligere spindoktor Kasper Juul i DR-serien ”Borgen”.

Nu arbejder de to danske stjerner sammen igen. Babett og Asbæk medvirker nemlig i Niels Arden Oplevs nye film ”Kapgang”, der får premiere i foråret 2014, skriver BT.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skuespillerne er i øjeblikket i fuld gang med at indspille scener til filmen på Fyn, hvor handlingen bygger på Morten Kirkskovs anmelderroste debutroman ”Kapgang”.

- Nu er jeg kommet hjem!!! Mandag skal jeg arbejde på ”Kapgang”, Niels Arden Oplevs næste film…og så skal jeg tilbage til ”1894”, skrev Pilou Asbæk i weekenden på Twitter.

Den 31-årige skuespiller har haft travlt med optagelserne til den kommende DR-serie ”1864” i Prag, og nu står den altså på filmindspilninger for Pilou Asbæk.

Instruktøren Niels Arden Oplev har de store filmsuccesser ”Drømmen”, ”To verdener” og ”Mænd der hader kvinder” i bagagen, og i hans kommende film medvirker andre danske skuespillere som Anders W. Berthelsen, Stine Stengade, Anne Louise Hassing og David Dencik.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden