Mandag, 17. oktober 2016 — af Casper Nielsen

Sidse Babett Knudsen: Sådan var mit møde med Tom Hanks

foto: Birger Storm
Sidse Babett Knudsen skulle kravle rundt ovenpå Tom Hanks første gang de mødtes under indspilningerne til "Inferno". - Det synes vi begge var lidt akavet, fortæller Sidse Babett Knudsen.

Sidse Babett Knudsen kunne til premieren på "Inferno" i Imperial, København se sig selv på lærredet sammen med Tom Hanks i filmatiseringen af Dan Browns bog.

Prøvet det før

Det er anden gang, at den danske stjerne spiller sammen med den amerikanske Oscar-vinder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Deres første møde var til dramaet ”A Hologram for the king”, der blev lavet lidt tid, før de begyndte optagelserne på Ron Howards storfilm i Firenze, og deres første møde var en smule akavet, fortæller Knudsen.

- Første gang jeg mødte Hanks var til en ”øver” til en fysisk scene. Der var lagt puder ud på gulvet, og jeg skulle så kravle rundt på ham. Det synes vi begge var lidt akavet, men som han sagde: ”Vi må jeg bare kaste os ud i det”, sagde Sidse Babett Knudsen.

LÆS MERE: Sidse festede med Tom Hanks

Han er et ordentligt menneske

Og den danske skuespiller er imponeret over Hollywood-stjernen

- Tom Hanks levede helt op til min forventning om ham. Jeg havde jo en barnetro om, at han skulle være et ordentligt menneske, som gerne vil have kontakt med sine medspillere. Og det har han. Han er virkelig sjov, levende og energisk, meget belæst og vil gerne tale. Så det gør vi, helt op til scenen skal skydes, fortæller Sidse Babett Knudsen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Hanks har god energi

- Selv om Tom Hanks blev 60 år i sommer har han stadig masser af energi. Hver gang vi skulle lave en scene så han på mig, og sagde: ”Så er det første, og sidste gang vi skal lave det her”. Også selvom det var gang nummer 27, vi tog scenen, fortæller Sidse Babett Knudsen om de dramatiske scener i filmen, hvor hun og Hanks jagter gennem Firenze og Istanbul.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden