Søndag, 13. april 2014 - af Malan Joensen

Single-mor Laura Bro om sønnen: Han er så skøn

Laura Bro og Helle Hertz.
Laura Bro og Helle Hertz.
Arkivfoto: Krestine Havemann.
Skuespilleren, der har fået sin søn med donorhjælp, fortæller, at hun blev gravid i første forsøg.

Laura Bro blev for ni måneder siden mor til lille Henry, som hun fik alene og med hjælp fra en sæddonor.

- Henry er i den grad et ønskebarn. Han er så skøn. Der er ingen, der kan stå for ham her, siger hun til Ekstra Bladet.

Den 40-årige skuespiller, der er aktuel i TV-serien "Sommer" på DR 1 og er igang med indspilningerne af filmen "Skammerens datter", fortæller, at hun blev gravid i første forsøg.

- Jeg havde det sådan: 'Jeg ved ikke, om jeg kan blive gravid. Måske er jeg for gammel, men jeg bliver i hvert fald nødt til at prøve'. Jeg ville bare virkelig ærgre mig, hvis jeg ikke i det mindste gjorde forsøget. Jeg kommer måske til at leve 80-90 år. Det er længe at skulle gå og ærgre sig, siger Laura Bro.

Lykkedes i første forsøg

- Jeg ville ikke bare lure en eller anden tilfældig mand med i seng med bagtanken om at blive gravid. Så var det bedre med en donor. Jeg blev gravid i første forsøg, hvilket jeg var virkelig overrasket over. Det føltes bare "meant to be", fortæller en lykkelig Laura Bro.

Laura Bro, der er datter af Helle Hertz og Christoffer Bro, mener, at det også kan være nemmere at møde manden i sit liv, hvis man har et barn i forvejen.

- Min familie og venner reagerede meget positivt. De synes alle sammen, det var en fantastisk ide, at jeg skulle være mor. Nu har jeg fået det barn, jeg virkelig ønskede mig, så må kærligheden følge efter. Jeg tror på en måde også, det er nemmere at møde en mand, når man ikke har 'Jeg vil være mor nu!' tatoveret i panden, fortæller hun.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden