Lørdag, 4. februar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Smukke kjoler og flotte outfits: De kendte strømmer til uddelingen af Robert-priserne

Gæster til Robert 2023
Lørdag aften skal de prestigefyldte Robert-priser uddeles, og den røde løber er spækket til med store film- og tv-stjerner - se billederne i galleriet herover.

Lørdag aften er en af de helt store i film- og tv-branchen, for 4. februar skal årets Robert-statuetter uddeles.

Årets bedste film, tv-serier og skuespilpræstationer skal hædres af det Danmarks Film Akademi, som har uddelt den prestigefyldte pris siden 1984, og på den røde løber strømmer det til med masser af kendte danskere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mange store stjerner som Sofie Gråbøl, Anders W. Berthelsen og Sidse Babett Knudsen er blandt de nominerede, og blandt de produktioner, som er nominerede i flest kategorier, er DR-serierne ”Carmen Curlers” og ”Orkestret” samt filmene ”Bamse”, ”Du som er i himlen”, ”Krysantemum”, ”Rose” og ”Speak No Evil”.

Det er i år Frederik Cilius, der er vært for prisuddelingen, og han er i øvrigt selv nomineret i kategorien ”Årets mandlige hovedrolle – tv-serie” for sin rolle i ”Orkestret”.

Årets prisuddeling finder sted i Tivoli Hotel & Congress Center, og første del af showet begynder 18.30. Man kan følge med i showet og læse om alle vinderne her på Billed-Bladet.dk.

Se billederne af alle de flotte stjerner på den røde løber i galleriet herover. 

Galleriet opdateres løbende. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden