Mandag, 1. oktober 2012 — af af Hanne Rask

Søren Pilmark får stor rolle i ny thriller

Søren Pilmark
Søren Pilmark
Foto: Lars H. Laursen
Bahnsen fra DSB-reklamerne, alias Søren Pilmark, får helt nye udfordringer, når han om få dage påbegynder indspilninger af Jussi Adler-Olsens succesbøger om vicekriminalkommissær Carl Mørck. Pilmark bliver drabschef i ”Kvinden i buret”.

Så er endnu en af rollerne på plads i filmatiseringen af Jussi Adler-Olsens kriminalroman "Kvinden i buret". Rollen som drabschef er gået til Søren Pilmark, skriver eb.dk. Således kommer skuespilleren i fint selskab, når han skal spille chef for Nikolaj Lie Kaas, der har hovedrollen som vicekriminalkommissær Carl Mørck, mens rollen som kvinden i buret er gået til Sonja Richter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Optagelserne, der går i gang på fredag, bliver de første i en foreløbig række af fire filmatiseringer af Adler-Olsens succesromaner om livet på politigårdens Afdeling Q. Manuskriptet til filmen er skrevet af Nikolaj Arcel, der høstede stor succes som instruktør på "En kongelig affære". Det bliver dog Mikkel Nørgaard, der skal instruere "Kvinden i buret". Et interessant valg set i lyset af, at Nørgaard (ud over at han var instruktør på filmen "Kongekabale"), især er kendt for den mere humoristiske genre, idet han stod bag både "Klovn -The movie", "Live fra Bremen" og "Langt fra Las Vegas".

At der vil blive stort fokus på Søren Pilmark og co. i den kommende tid er der ingen tvivl om. Og forventningerne til filmatiseringen af succesbøgerne vil være til at få øje på. Jussi Adler-Olsens bøger er nemlig alene herhjemme solgt i mere end 1,2 millioner eksemplarer, mens salget i Tyskland ligger på over seks millioner.

Jo, Søren Pilmark kan se frem til nye udfordringer. Et godt stykke væk fra hans glansrolle som DSB's Bahnsen og ikke mindst hans medvirken i Ørkenens Sønner.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden