Søs Egelind: Jeg rejser helst med mine børn

Søs Egelind med døtrene Molly og Carla.

Søs Egelind med døtrene Molly og Carla.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Skuespiller Søs Egelind foretrækker sine to voksne døtre, Molly og Carla, som rejsemakkere.

Søs Egelind har rejst verden rundt, siden hun som barn i 1960'erne tog den lange tur fra fødebyen Silkeborg til København.

I dag er skuespilleren 55 år og er ikke i tvivl om, hvem hun helst vil stikke ud at rejse med:

- Mine eventyrlystne unger. Vi har rejst meget sammen, og det er vidunderligt at dele verden sammen med sine børn. Om det så er Skanderborg, Stillehavet eller Grønland. Eventyret er lige om hjørnet, hvis bare man kigger efter, siger Søs Egelind i Politikens rejse-tillæg.

Hun fortæller, at den bedste rejse til dato er en af de mange, de har haft til en ganske bestemt lille fiskerby i Caribien.

- Fra ungerne var små, tog vi fri fra juleræset og fandt på en rundrejse stedet ved et tilfælde, og siden har vi været der en 12 gange. Hvorfor lede, når man nu har fundet det ultimativt fedeste sted, hvor tiden går ufatteligt langsomt med ikke særligt meget. I et lille hus med udsigt til landsbyens langsomme liv. En vidunderlig plet med de skønneste mennesker, der bestemt heller ikke har travlt og generelt er uden de store fordringer til andet end at fiske og nyde tilværelsen, lyder det henført fra Søs Egelind.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden