Lørdag, 10. december 2022 - af Regitze Ørnstrup Christensen

Søs fra Far til fire: Her er hendes kendte børn

Birgitte Price
Søs fra "Far til Fire" har to kendte sønner. 
Foto: Olaf Kjelstrup/Ritzau Scanpix
Der er kunst, musik og mad i blodet hos Søs’ to kendte sønner, som du helt sikkert kender.

Æblet falder sjældent langt fra stammen, og det gør det heller ikke for Birgitte, der spillede Søs i ”Far til fire”.

Søs blev spillet af Birgitte Bruun. I 1957 blev Birgitte gift med skuespiller og instruktør John Price, og tog efternavnet til sig - og netop dét efternavn har du nok bidt mærke i før.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Birgitte Price er nemlig mor til brødrene James og Adam Price.

Sammen laver de det populære madprogram ”Spise med Price”, hvor der hverken bliver sparet på smør eller gode råvarer, og de står også bag restauranterne ”Brdr. Price”, der ligger flere steder i landet. Hver for sig, gør de det dog også aldeles fremragende.

Lillebror Adam Price er, foruden at være madanmelder og mad- connaisseur, også manuskriptforfatter og dramatiker på populære drama-serier som ”Borgen”, ”Herrens Veje” og ”Anna Pihl”.

Storebror James Price er også yderst kreativt anlagt. For udover at være både restauratør og tv-kok, er han komponist og kapelmester ved flere musicals og revyer, og snart er han at finde i Tivolis historiske glassal, hvor Tivoli Revyen genopstår.

Birgitte Price var med i de første seks ”Far til Fire”-film i rollen som Lille Pers ældste søster, Søs, men da hun blev gravid, overtog andre skuespillerinder hendes rolle i de resterende film. Hun døde i 1997 – kun 63 år gammel.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden