Sofie Lassen-Kahlke: Min børnefri formiddag

Foto: Lars H. Laursen
Sofie Lassen-Kahlke var i godt humør, da hun kom helt alene til premiere på familiefilmen "Familie Jul" i Kinopalæet lørdag formiddag.

 - Det her er min første "enetime" uden bleskift og amning i meget lang tid. Det har jeg bare glædet mig så meget til, fortalte Sofie Lassen-Kahlke.

Derhjemme var børnene Agnes på seks måneder og sønnen Alfred på tre år sammen med deres far og Sofies mand, Hans Poul Petersen.

- Det er ikke, fordi jeg ikke har arbejdet, siden jeg fik Agnes, men så har jeg bare haft hende med hele tiden.

Sofie og hendes mand har lige købt hus i Hellerup, men det har lange udsigter til parret flytter ind i huset med deres to børn.

- Det er et håndværkertilbud, så det varer vist lang tid, før vi flytter ind. Indtil da bor vi lidt her og lidt her. Så lejer vi noget, og så flyttet vi lidt rundt. Det er fint nok, fortalte Sofie.

Til februar har hun premiere på et nyt show med "City Singler", der foruden Sofie også består af kollegaerne Trine Gadeberg, Kaya Brüel og Anne Louise Hassing.

- Jeg vil godt indrømme, at jeg ikke har været den drivende kraft med det nye show indtil nu på grund af Agnes. Men nu skal jeg rigtig i gang med arbejdet, for tre en halv måned er ikke meget, når der er tale om et helt show, der skal bygges op fra bunden, sagde Sofie, før hun forsvandt ind i biografmørket med en kop kaffe helt alene uden børn.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden