20. jun. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Sofie Linde med i ny spillefilm

Sofie Linde.
Sofie Linde.
Foto: Lars H. Laursen
Sofie Linde har for længst slået sig fast som en talentfuld TV-vært, men snart kan man også opleve hende i animationsfilmen ”MUGGE & VEJFESTEN”.

Når den populære duo Wulffmorgenthaler til efteråret har premiere på deres første spillefilm, ”MUGGE & VEJFESTEN”, bliver det med en række kendte danskere i rollerne.

Sofie Linde som skuespiller

Her kan man glæde sig til at se ”X Factor”-værten Sofie Linde folde sit skuespillertalent ud i rollen som Elsebeth.

Det er dog ikke første gang, den populære vært prøver kræfter med faget. Som teenager medvirkede hun i Nils Malmros’ film ”Kærestesorger”.

”MUGGE & VEJFESTEN” er en animationsfilm, og den er baseret på Anders Morgenthaler og Mikael Wulffs bog af samme navn fra 2017.

Komedie for hele familien

Det er en komedie for hele familie, og den handler om Mugge, verdens lykkeligste dreng.

Han bor med sine forældre på en idyllisk villavej, men da han opdager, at hans mor har forelsket sig i en anden mand, slutter Mugges lykke brat.

Han beslutter sig derfor for at gøre, hvad han kan for at bringe sine forældre sammen igen – og det skal foregå ved den store, årlige vejfest.

Foruden Sofie Linde kan man glæde sig til at opleve blandt andre Badehotellet-stjernen Jens Jacob Tychsen, Iben Hjejle, Nicolaj Kopernikus, Stephania Potalivo og Mia Lyhne folde sig ud.

Klik her for at se traileren til filmen

"MUGGE & VEJFESTEN" får biografpremiere den 26. september.

Læs mere om: