Fredag, 17. august 2012 - af af Mia Qvist Scheelsbeck/Newsdesk

Sonja Richter: Jeg kan være bange for mine tanker

Sonja Richter

Sonja Richter

Foto: AOP
Skuespillerinden fortæller om sine tanker, og hvordan man får karisma

Det er fint at have positive tanker, men man kan også tænke for meget over, hvad man ikke må tænke.

Til en skønhedsevent, som IN og Olay netop har afholdt, forklarede den smukke skuespillerinde, hvordan hun har det med negative tanker.

- Det er jo et dagligt arbejde at lade være med at kritisere sig selv og i stedet holde af sig selv. Jeg kan faktisk blive helt bange for mine egne tanker. Jeg kan blive helt nervøs og tænke: Hvad siger de nu om mig? og bagefter tænke, at nu skal jeg stoppe med de negative tanker. Men jeg har det lidt sådan, at man må tænke på alt.

Karisma er at lade lyset skinne

Når det kommer til karisma, mener Sonja Richter, at det er vigtigt at acceptere sine fejl og mangler.
- Mennesker med karisma har en slags stråleglans omkring sig. Men vi har alle sammen det lys inden i os selv, og så handler det bare om, hvorvidt vi er i stand til at lade lyset skinne. Det gør vi ved at acceptere de dårlige ting og fejl ved os selv. Jeg synes simpelthen, det er noget af det bedste, når vi tillader os selv at have fejl, sagde den smukke skuespillerinde, der er frontfigur for Olay.

Har man rynker, skal man ikke nødvendigvis være ked af det, påpegede skuespillerinden.

- Det kan godt være, man har rynker, men det er lige meget, hvis lyset overstråler dem. Hold af dig selv - så vil du stråle mere, lyder skønhedsrådet fra Sonja Richter.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden