Spændende nyt fra Albert Rosin Harson: Scorer stor filmrolle

Albert Rosin Harson

Albert Rosin Harson

Foto: Hanne Juul
Snart kan vi opleve den tidligere ”Vild med dans”-stjerne i en helt ny rolle.

Mange kender ham nok bedst fra sin rolle som Lasse i julekalenderne om halvnissen Tinka, der blev sendt på TV 2 i 2017 og i 2019.

Og så vandt han for alvor Danmarks hjerter, da han sammen med Jenna Bagge, der efterfølgende er blevet hans kæreste, dansede sig til en fornem 2. plads i ”Vild med dans” i 2020.

Men nu kan vi snart opleve den unge skuespiller Albert Rosin Harson i en helt ny rolle.

Han skal nemlig spille hovedrollen i filmen ”Jomfruer fra rummet”, der bliver en ungdomskomedie om sex og kærlighed blandt gymnasieelever.

I ”Jomfruer fra rummet” møder vi den generte Gustav (spillet af Albert Rosin Harson) og hans bedste ven Buller. De to gymnasieelever tænker på sex – og taler hele tiden om det. Men deres liv ændres totalt, da et rumvæsen i skikkelse af en ung flot fyr ved navn Allan pludselig dumper ned fra himlen og flytter ind hos Gustav.

De to gymnasiedrenge får et særligt venskab med Allan – men rumvæsnet har en skummel plan om at overtage jorden ved at forplante sig med flest muligt…

Nogle af skuespillerne i filmen ”Jomfruer fra rummet”, der får premiere i 2022.
Foto: Henrik Petit

Nogle af skuespillerne i filmen ”Jomfruer fra rummet”, der får premiere i 2022.

Af andre kendte skuespillere i filmen kan bl.a. nævnes Julie Agnete Vang, Lars Hjortshøj, Helle Dolleris og Pernille Højmark.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Optagelserne til ”Jomfruer fra rummet” startede den 4. oktober, og filmen forventes at få biografpremiere over hele landet i efteråret 2022.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden