10. feb. 2019
Af Karina Didriksen

Stjerner fra Kriger og Bedrag i ny film: Vi blev helt skrukke

Danica Curcic og Marijana Jankovic.
Danica Curcic og Marijana Jankovic.
Foto: Kaspar Wenstrup
Skuespillerne Danica Curcic og Marijana Jankovic fra TV-serierne ”Kriger” og ”Bedrag” spiller sammen i komedien ”Mødregruppen”.

Danica Curcic blev i efteråret kendt som politikvinden Louise i TV 2-serien ”Kriger”, mens Marijana Jankovic er aktuel som efterforskeren Stine i DR1-serien ”Bedrag III”.

Nu kan de to stjerner så opleves på det hvide lærred i komedien ”Mødregruppen”, hvor de hårde roller er skiftet ud med nogle mere bløde karakterer. De spiller nemlig begge småbørnsmødre.

– Jeg var så heldig at få lov til at arbejde sammen med den sødeste lille dreng. Jeg blev helt skruk af det, sagde en glad Marijana Jankovic til BILLED-BLADET, da hun var til gallapremiere på filmen.

De sødeste børn

36-årige Marijana Jankovic, der er født i Montenegro, har ingen børn, og det samme gælder for 33-årige Danica Curcic, som har serbiske rødder.

- Det var vildt dejligt at arbejde sammen med børn, og man bliver jo hurtigt meget forelsket i dem, fortalte Danica og tilføjede med et smil:

- Jeg blev ikke bare lidt skruk, men sindssygt skruk! For det var jo bare de sødeste børn.

Mødregruppe i provinsen

Filmen ”Mødregruppen” er instrueret af Charlotte Sachs Bostrup og havde biografpremiere den 7. februar 2019.

Danica Curcic spiller hovedrollen som en nybagt mor og forkælet overklassekvinde, der tvinges til at flytte tilbage til sin barndomsby i provinsen. Her møder hun den lokale mødregruppe, som Marijana Jankovics karakter er en del af.

Læs mere om: