Fredag, 5. april 2013 - af Hanne Rask

Susanne Bier bag ny amerikansk film

Susanne Bier
Susanne Bier
Foto: AOP
Den danske mesterinstruktørs næste filmprojekt bliver en filmatisering af den erotiske bestseller ”This beautiful life”.

Susanne Bier har for alvor fået gang i sin amerikanske filminstruktør-karriere. Hun skal nu i gang med sin tredje amerikanske film, efter hun debuterede med” Things we lost in the fire” i 2007. Snart kommer ”Serena”, der har Jennifer Lawrence og Bradley Cooper i hovedrollerne, og Biers næste projekt bliver også amerikansk. Der bliver tale om en filmatisering af den erotiske bestsellerroman ”This beautyful life”, som er skrevet af Helen Schulman. Det skriver Filmmagasinet Ekkofilm.

Historien omhandler den 15-årige Jake, der får tilsendt en video med saftige billeder af den 13-årige beundrer Daisy. Billederne ender i tabloidpressen og både de to teenagere og deres familier rystes.

Forfatteren bag bogen er mere end tilfreds med, at det bliver danske Susanne Bier, der skal instruere filmen, for Susanne har forstået hvad det er, bogen handler om, siger forfatteren.

-Da vi mødtes, følte jeg, Susanne Bier forstod bogen uperfekte karakterer, der er forblændet af kærligheden. Hun er en førsteklasses instruktør, og det bliver en ære at arbejde med hende, siger Helen Schulman til Commingsoon.net.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden