14. aug. 2014
Af Hanne Rask

Susanne Bier gør det igen

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb-38463.jpg
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Der er allerede internationalt bud efter Susanne Biers kommende film "En chance til".

Succesen fortsætter for Susanne Bier. Onsdag blev det offentliggjort, at hendes kommende danske drama "En chance til", er udvalgt til hovedkonkurrencen på den prestigefyldte San Sebastián Film Festival.

Det betyder, at der allerede nu er internationalt bud efter hendes film, der har navne som Nikolaj Coster-Waldau, Ulrich Thomsen, Maria Bonnevie, Nikolaj Lie Kaas, Lykke May Andersen, Søs Egelind, Kirsten Lehfeldt, Bodil Jørgensen, Thomas Bo Larsen, Mille Lehfeldt, Molly Egelind og flere andre på rollelisten.

Det er tredje gang, Susanne Bier skal dyste om Den Gyldne Konkylie, som er festivalens hovedpris. Første gang var med "Elsker dig for evigt" i 2002, og dernæst var det med "Brødre" i 2004.

"En chance til" er baseret på en historie af Anders Thomas Jensen og Susanne Bier, og Anders Thomas Jensen har skrevet manuskriptet til det rystende, rørende og nervepirrende drama om to kriminalkommissærer og bedste venner, Andreas og Simon, der lever vidt forskellige liv.

Andreas er lykkelig med sin smukke kone, Anna, og deres fælles søn, mens den fraskilte Simon bruger størstedelen af sin tid, stangstiv, på den lokale stripklub. Men alt bliver vendt op og ned, da de en dag kaldes ud til husspektakel hos et junkiepar, der er fanget i en ond spiral af vold og stoffer.

Filmen får premiere herhjemme den 15. januar.

Læs mere om: